Modern Gyárak Éjszakája

2020.10.23. 09:38

Online nyitják meg kapuikat a gyárak november 13-án

Negyedik alkalommal rendezi meg az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) a Modern Gyárak Éjszakáját. A járványhelyzetre tekintettel az érdeklődők ezúttal virtuálisan tekinthetnek be a gyárak működésébe 2020. november 13-án. Az eseményhez eddig már több mint 60 vállalkozás csatlakozott – tájékoztatott az ITM közleményben.

Forrás: Shutterstock

A Modern Gyárak Éjszakája programsorozat célja azon innovatív, high-tech és zöld megoldások megmutatása, amelyek versenyképessé és mintaértékűvé teszik a Magyarországon működő üzemeket, gyárakat.

A koronavírus-járvány második hullámának idején legfontosabb cél a lakosság egészségének megőrzésén túl a magyar gazdaság működésének fenntartása, a munkahelyek megvédése és a vállalkozások támogatása. A fertőzésveszély elkerülése érdekében az idei évben a gyárak virtuálisan a Modern Gyárak Éjszakája honlapján – videókkal, fényképekkel, online tudásbázissal és közösségimédia-játékok keretében – mutatják be működésüket, valamint azokat a fontosabb folyamatokat, technológiákat, amelyekre méltán lehetnek büszkék.

A programsorozatra a vállalkozások november 6-ig jelentkezhetnek a [email protected] e-mail-címen.

A programban részt vevő gyárak és telephelyeik elérhetők az eseménysorozat honlapján, a www.moderngyarakejszakaja.hu oldalon.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában