Időjárás

2022.05.21. 15:30

Napsütéses meleg, megszűnő eső várható vasárnap

Felhőátvonulások mellett több órára kisüt a nap, de a Dunántúl délnyugati felén-harmadán, valamint az északkeleti határnál erőteljes lesz a gomolyfelhő-képződés, és itt záporok, zivatarok kialakulása várható, elsősorban az előbbi területen heves zivatarok is lehetnek. 

Az éjszaka második feléig a Dunántúl délnyugati, déli részén még előfordulhatnak záporok, zivatarok, majd fokozatosan lecsengenek. 

Vasárnap a felhőátvonulások mellett sok napsütés várható, de időnként jobban összeállhatnak a felhők. Számottevő csapadék nem valószínű. 

Az északnyugati szél nagy területen lesz erős, néhol viharos lökések is előfordulhatnak, emellett zivatarok környezetében is lehetnek átmenetileg viharos lökések. Éjszakára jelentősen veszít erejéből a szél. 

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 17 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 23 és 27 fok között alakul.

Címkék#időjárás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!