Bulvár-celeb

2021.08.09. 20:43

Kiraboltak egy bankot Budapesten, gépfegyveres rendőrök üldözik a rablót

Egy eddig ismeretlen személy fegyverrel követelt pénzt az egyik XV. kerületi bank dolgozóitól, majd a zsákmánnyal együtt elmenekült. A rendőrség hajtóvadászatot indított a rabló ellen. Az egyik alkalmazottat mentők ápolják.

Forrás: Origo

Az egyik XV. kerületi, Kolozsvár utcai bankban egy eddig ismeretlen személy

fegyverrel, vagy annak utánzatával követelt pénzt az alkalmazottaktól hétfőn, 17 óra körül. A rabló a megszerzett pénzzel együtt elmenekült.

A rendőrség szerint a sokk miatt mentőt kellett hívni a bank dolgozóihoz – írja az Origo.

A lap információi szerint a bankban összesen hárman lehettek bent, két ott dolgozó nő és a rabló. A helyszínen egy túsztárgyaló is kint volt.

Ezt a bankfiókot rabolta ki az egyelőre ismeretlen elkövető
Fotó: Origo

 

Végül a két nő kijött az épületből, az egyiket a mentők az utcán ápolják, a kollégája a bank igazgatójával váltott pár szót. A rablónak sikerült elmenekülnie, ezért a rendőrök lezárták a területet és hajtóvadászatot indítottak ellene.

Az Origo megkeresésére az Országos Mentőszolgálat elmondta, hogy a helyszínre riasztott mentőegységnek senkit nem kellett kórházba vinnie.

Címkék#bankrablás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!