Bulvár-celeb

2021.11.02. 05:00

Nem csak egy holttestet találtak a rendőrök a meztelenül vezető férfi leégett, dörgicsei házában

Az információt még nem erősítették meg hivatalosan, de a porig égetett házban nemcsak Cs. Gábor feleségének összeégett holttestét találták meg.

Amire a tűzoltók kiértek, már tejesen leégett a ház

Forrás: veol.hu / Kovács Erika

Miután feltételezhetően megölte a feleségét és felgyújtotta a házukat, Cs. Gábor anyaszült meztelenül beült a volán mögé, majd elrántotta a kormányt és Nemeskeresztúrnál frontálisan ütközött az arra haladó autóval.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit. A 112.press.hu információi szerint a szövegezésben az „emberi maradványok” kifejezés volt a furcsa, mivel nem megtalált holttestről írtak. Mint írták, hajnalban feltehetőleg senkinek nem tűnt fel a lángoló épület, délelőtt pedig már a leégett házhoz hívták a tűzoltókat, abban pedig

összeégett holttesteket találtak, ami azt sugallja, hogy nem csak a feleségét ölte meg, hanem egy másik nőt is.

Ma már világos: öngyilkossági szándékkal hajtott neki a kamionnak
Fotó: vaol.hu / Horváth Balázs

 

A Veszprém megyei Dörgicsén élő Cs. Gábor speciális alapanyagú drágakövek és ősi szimbólumok felhasználásával készült, pozitív energiákat bevonzó, negatív energiákat átalakító tárgyakat és ékszerek készített, illetve árult. A férfi egyébként 12 éves korától folyamatosan foglalkozott küzdősportokkal, így jártas volt a harcművészetek világában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában