rémisztő

2021.11.20. 19:18

Több liter benzinnel öntötte le élettársát egy férfi, majd rágyújtott egy cigire

Benzinnel locsolta le a nőt, majd meg akarta gyújtani egy cigivel.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Egy karádi férfi benzinnel locsolta az élettársát, majd rágyújtott egy cigire. Végül a rendőröknek sikerült még azelőtt elkapniuk a férfit, hogy felgyújtotta volna a nőt.

A 43 éves férfi június 13-án, a karádi otthonuk melléképületében összeveszett az élettársával, majd több liter benzint öntött rá. A nőnek sikerült bemenekülnie a lakásba, ahol felhívta a rendőrséget. Ezek után megfogadta a tanácsukat és kiszaladt az utcára.

A rendőrök gyorsan a helyszínre értek, ahol erős benzin szagot éreztek. Az udvarról részegen, kiabálva, és egy égő cigivel a szájában lépett ki a férfi. A rendőrök utasították, hogy a cigit a nővel ellenkező iránya dobja el. Ezt a férfi nem tette meg, sőt, beleszívott a cigibe, majd megpróbálta a nő felé dobni, azonban a rendőröknek még sikerült időben elfogniuk – írja az Origo.

A rendőrök emberölési kísérlet miatt indítottak eljárást a férfi ellen, amit mostanra befejeztek. Az ügy iratait vádemelési javaslattal elküldték az ügyészségnek.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!