Szörnyű baleset

2022.05.16. 12:19

Biciklis gázolás: hiába imádkoztak Újpetrén, az édesanyja után a 12 éves kislány is meghalt

Kislányával biciklizés közben gázoltak halálra egy 37 éves családanyát a baranyai Újpetrén. Annamária a helyszínen meghalt, míg a 12 éves Ramóna életéért harcolnak az orvosok. Az egész település a kislányért imádkozik.

Egy boldog, családi kerékpározás fordult tragédiába a Baranya megyei Újpetrén szombat délután. A 37 éves K. Annamária 12 éves kislányával, Ramónával boltban voltak biciklivel, amikor a helyi Kossuth utcában egy autó elgázolta anyát és lányát. Bár 

a helyszínre azonnal megérkezett a segítség, kiderült, hogy Annamária olyan súlyosan megsérült, hogy életét már nem lehetett megmenteni, míg Ramónáról lapzártánk idején azt a hírt kaptuk, hogy életveszélyes állapotban fekszik a kórházban. 

Annamária ismerőse még mindig képtelenek elhinni, ami történt:

Alig egy nappal korábban még beszéltünk, és Ancsi olyan vidám és mosolygós volt, mint mindig, a kislányairól mesélt, akiket mindennél jobban szeretett
– mondta szomorúan az asszony gyászoló ismerőse. Elmondta, hogy Annamária mélyen vallásos volt és csodálatos családanya:

Gyönyörű család volt mindig az övék, férjével, Sanyival nagyon szépen nevelték Ramónát, és a két éves kishúgát. Boldog házasságban éltek és nagyon szerették egymást, akik mindketten a két imádott kislányukért éltek 

– tette hozzá az ismerős.

Elárulta, hogy a család nemrégiben átvészelt egy szomorú tragédiát, ugyanis Annamária anyukáját is elveszítették.

Bele sem merek gondolni, hogy Sanyi min mehet keresztül most, hiszen a feleségét elvesztette, a kislánya pedig élet és halál között lebeg, miközben a másik kislányát is nevelnie kell. 

Most mindenki azért imádkozik és szorít, hogy Ramóna életét sikerüljön megmenteni, bízunk benne, hogy fel fog épülni. 

Szegény kislány februárban ünnepelte a 12. születésnapját – mondta. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan hogyan történt a baleset, a rendőrség nyomoz az ügyben, amit szakértők segítségével vizsgálnak majd a továbbiakban - írta a Bors.

„Hátul volt a kislány, tehát ő volt leghátul, elől volt a húgom. Annyira nekiment, hogy előre repítette a kislányt és a húgomat meg maga alá gyűrte a biciklivel együtt. Tolta legalább egy 30 métert… Nem tudott lesatuzni, szóval nem is értem, hogyan történhetett ez. A roncsok alapján meglehet állapítani, hogy semmiféle féknyom nincsen. Nem is reagált rá vagy lehajolt, rosszul lett. Tényleg nem tudom, de ezt majd a bíróság, a szakértők megállapítják” - az elhunyt édesanya testvére mondta ezt a TV2 Tényeknek.

A Ripost azt írja, hogy hiába küzdöttek a kislány életéért az orvosok és hiába imádkozott érte a település, nem tudták megmenteni az életét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!