Krimi

2022.09.30. 15:49

Megkéselték a magyar fitneszmodellt, vérben úszó férje öngyilkos akart lenni (videó)

Egyelőre nem tudni pontosan, mi állhat a családi vérengzés hátterében.

Fotó: Pusztai Sándor

A nyíregyházi rendőrök a TEK szakmai irányítása mellett elfogtak egy férfit, aki felfegyverkezve fenyegette meg családját, feleségét pedig többször megszúrta.

A Szabolcs-Szatmár Bereg Megyei Rendőr-főkapitányságra Nyírtelekről érkezett segélyhívás 2022. szeptember 30-án 6 óra 9 perckor. 

A bejelentő elmondta, hogy a szomszédjában élő férfi felesége vérző sérülésekkel kért tőle menedéket és segítséget, hogy értesítse a rendőrséget és a mentőket, mert a férje többször megszúrta, mielőtt a házból sikerült elmenekülnie, de másfél éves gyermeküket nem tudta magával hozni.

A rendőrök perceken belül a helyszínre érkeztek, ahol a sebesült nőt a mentők kiérkezéséig elsősegélyben részesítettek.

A fiatal nő, aki a Tények információi szerint egy ismert fitneszmodel, K. Ildikó, mielőtt eszméletét vesztette, még annyit el tudott mondani a rendőröknek, hogy a férje a közös gyermeküket bezárta egy szobába, őt bántalmazta, többször megszúrta, miközben azt kiabálta, hogy mindenkit megkésel, aki be mer menni a házba és önmagával is végezni fog.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység Irányítási Központja riasztotta a Terrorelhárítási Központot. Az azonnali beavatkozást igénylő helyzetben a speciális egység helyszínre irányítása mellett rendhagyó módon a Terrorelhárítási Központ főigazgatója telefonon felvette a kapcsolatot a helyszíni parancsnokkal, és személyesen irányította, instruálta a helyszínen intézkedő rendőri egységeket a felfegyverkezett férfi mielőbbi elfogása, és a gyermek sérülésmentes biztonságba helyezése érdekében.

A nyíregyházi rendőrök a kapott instrukciókat figyelembe véve behatoltak a lakóházba, ahol a gyerekszobába bezárva sértetlenül megtalálták a gyermeket és biztonságba helyezték. Az apára egy másik szobában találtak rá eszméletlen állapotban, ami láthatóan az önmagának okozott sérülések miatt következett be.

A mentők a két sérültet kórházba vitték, a gyermeket a helyszínen megvizsgálták, és megállapították, hogy sérülést nem szenvedett így átadták a hozzátartozóknak - olvasható a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Sz. D. 28 éves nyírteleki lakos ellen őrizetbe vétele mellett emberölés kísérlete bűntett elkövetése miatt folytat büntetőeljárást - olvasható a főkapitányság közleményében a szon.hu szemléje szerint.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!