Krimi

2022.10.13. 06:00

Komolyra fordult az ügy: életfogytiglant kaphat VV Fanni gyilkosa

B. László július közepén, az emberölési ügyében hozott ítélet után szinte azonnal fellebbezett, így a bíróság még idén másodfokon tárgyal majd róla.

Forrás: Ripost

Az emberölés bűntettében első fokon bűnösnek talált B. László nyilván azt szeretné elérni, hogy egy idő után kérelmezhesse a szabadlábra helyezését, a tervét azonban keresztülhúzhatja az ügy vasmarkú ügyésznője, aki a hírek szerint szintén fellebbez az elsőfokú ítélet ellen. Ő tényleges életfogytig tartó büntetésért fog harcba szállni – derül ki a Bors cikkéből.

2022. július 13-án került pont a négy és fél éve húzódó és több részletében kibogozhatatlan gyilkossági ügy végére: B. László bűnösségét mondta ki a Fővárosi Törvényszék Novozánszky Fanni meggyilkolásának ügyében.

Az egykori valóságshow-szereplő 2017 őszén tűnt el a saját lakásából, a kamerafelvételek tanúsága szerint B. László karjaiban, önkívületi állapotban feküdve. 

Forrás: Bors

Hiába az alapos rendőrségi és ügyészségi vizsgálat, azt a mai napig nem tudni, hogy Fanni élt-e akkor, amikor B. László kihozta a parkolón keresztül a házból, illetve azt sem – és valószínűleg sosem derül már ki –, hogy hova rejtette a holttestét.

A számos közvetett bizonyíték (nagy mennyiségű vér az autó csomagtartójában, DNS-nyomok a férfi lakásán) mégis elegendők voltak ahhoz, hogy holttest nélkül is életfogytig tartó börtönbüntetést szabjanak ki a mindvégig az ártatlanságát hangoztató B. Lászlóra. Az ítélet egyébként nagyban köszönhető az ügyésznőnek, aki fáradhatatlanul azon dolgozott, hogy igazságot szolgáltassanak a Novozánszky család megrendült tagjainak.

B. László ugyan összeroppant az ítélet hallatán, de a jelek szerint nem adja fel a harcot, az ítélethirdetés után azonnal fellebbezett.

A Bors információi szerint heteken belül kiderül, hogy mikor kezdődik meg másodfokon a tárgyalás, ahol nagy meglepetés várhatja B. Lászlót: a pletykák szerint az ügyészség is fellebbezni fog, ők pedig súlyosbításért, ami azt jelenti, hogy ők azért harcolnak tovább, hogy a férfi a hátralévő életében soha többé ne hagyhassa el a börtönt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában