Krimi

2022.10.20. 04:50

Középiskolai késelés: fordulat történt az áldozatul esett Samu állapotában

Otthonában gyógyul a közelmúltban történt középiskolai késelés áldozata, Samu. A fiút egyik diáktársa támadta meg, súlyos sebeket ejtett rajta. Bertold egyelőre a rácsok mögött várja a fejleményeket, de már találkozhatott a szüleivel.

Bertold egyelőre a sorsára vár

Forrás: Bors

Fotó: Bánkúti Sándor

Jobban van, és az otthonában lábadozik az a tinédzser, akit az egyik osztálytársa késelt meg a múlt héten a Hunfalvy János Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikumban egy óraközi szünetben – írja a Bors. Az első hírek arról szóltak, hogy

 a középiskolai késelés áldozatát, Samut életveszélyes nyaki sérülésekkel szállították kórházba, de bizonyos, hogy a gyors orvosi beavatkozás segített a kamaszon.

Évek óta piszkálták Bertoldot

Mint arról a Bors is beszámolt, a diáktársát megkéselő, mentális problémákkal küszködő Bertoldot évek óta piszkálták az iskolatársai. Az egyik napon kalapáccsal, ollóval és késsel felszerelkezve ment be a tanintézménybe, ahol az előtte ülő diáktársának esett. A támadás nem volt teljesen váratlan, hiszen a diák állítólag már korábban mondogatta, hogy valakit meg fog ölni.

A körülményekhez képest jól van

Zamecsnik Tamás, Bertold jogi képviselője a szülőkkel való egyeztetés értelmében egyelőre nem kívánt a védence tettéről, illetve annak indítékairól felvilágosítást adni, de annyit elmondott, hogy Bertold a körülményekhez képest jól van.

– Korrektek a viszonyok, és a szüleivel is tarthatja a kapcsolatot. Már személyesen találkoztak az eset óta

– nyilatkozta az ügyvéd, aki fellebbezett a bíróság korábbi döntése ellen, miszerint az IMEI-be (Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe) szállítsák a fiút.

A középiskolai eset szerencsére nem végződött tragédiával, sokak értelmezése szerint azonban a történtekről mindenképpen meg kell állapítani, hogy legalább két áldozata van: Bertold és Samu.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!