Krimi

2022.11.14. 21:43

Örökre megnyomorította: lefolyótisztítót öntött egy buliban társa fülébe egy szegedi férfi

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki részegen, kábítószer hatása alatt okozott maradandó sérüléseket az alvó sértettnek.

Illusztráció: Shutterstock

A vádirat szerint a vádlott és a sértett egy szegedi nyaralóban buliztak 2021. január 23. napján egy nagyobb társasággal – írja közleményében Magyarország Ügyészsége. Az este folyamán az alkoholt és kábítószert is fogyasztó férfi az ittassága miatt földön fekvő sértettet megpróbálta felébreszteni úgy, hogy vizet öntött a fejére. 

Mivel ez nem vezetett eredményre, ezért a vádlott lefolyótisztító granulátumot öntött a sértett fülébe, amit a társaság tagjai telefonnal rögzítettek. A sértett erre felébredt és megpróbálta vízzel kimosni a fülét, melynek hatására a nagy fájdalom mellett a lúg egyre mélyebben okozott égési sérüléseket.

A sértettet kórházba szállították, ahol megműtötték, a sérülése maradandó hallás- és esztétikai sérüléssel gyógyult. A járási ügyészség a vádlottat maradandó fogyatékosságot okozó testi sértés bűntettével és kábítószer birtoklásának vétségével vádolja. A férfi bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában