Krimi

2022.12.25. 05:50

Körözi a rendőrség, közben az őt kereső posztok alatt trollkodik a 15 éves Máté

A fiú egy pápai lakásotthonból októberben távozott ismeretlen helyre, azóta keresik, sőt, újságcikkek is jelentek meg az eltűnéséről.

Illusztráció: Shutterstock

Az év trollja díjat kaphatná meg az a 15 éves fiú, aki a rendőrség eltűnt személyként tart nyilván, ő meg a róla szóló posztok alá kommentelget. 

Az október 27-én eltűnt pápai Máté úgy gondolta, hogy megvicceli kicsit az internetezőket, és az egyik róla szóló cikk megosztása alatt hozzászólt.

Forrás: Facebook

„Halo, halo, jelen vagyok” – írta a poszthoz, ami arról szól, hogy eltűnése óta nem ad életjelet magáról. 

A posztot már hatszáz ember megosztotta, de ez a komment azóta is ott szerepel az oldalon. Több hozzászóló azt is leírta, hogy általában a buszpályaudvar környékén szokták látni a fiatalt.

Az egyik pápai Facebook-csoportban megszólalt egy férfi is, aki ismeri az eltűnt fiút. "Nehéz sorsú család, lelépett" – írta, és hozzátette, hogy Máté értelmes gyerek, szerinte szakmát kellene tanulnia.

Tavaly szeptemberben Törökországban történt hasonló eset: egy férfi elszakadt az erdőben ivócimboráitól, akik bejelentették eltűnését a rendőrségen. Az egyenruhások mellett a helyi civilek is szerveztek egy keresőcsapatot a felkutatására.

Illusztráció: Shutterstock

Az expedícióhoz csatlakozott maga az eltűnt férfi is, akinek fogalma sem volt arról, hogy kit keresnek. Egy idő után azonban leesett neki, hogy az ő nevét kiabálják, és akkor megszólalt: „Kit keresünk? Itt vagyok!” 

Ezzel a mondattal sikerült is lezárnia a keresőakciót.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában