Krimi

2023.03.13. 10:15

Brutális kivégzés: baltával verték agyon egy idős néni berni pásztorkutyáját Püspökszilágyon

Az állatnak a farkát találták meg a szomszédok, úgy derült ki, hogy nem elkóborolt. Egy tűzoltó verhette agyon...

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Viola Polikarpova

A 81 éves néni Borisz nevű kutyáját napokig keresték a falubeliek, mert mindenki szerette a kedves állatot. Borisz végül úgy került elő, hogy azon mindenki megdöbbent. Brutális kegyetlenséggel végeztek vele.

,,Sokáig keresték, és már úgy voltak vele, hogy lehet, hogy hazament vagy később előkerül, amikor Borisz levágott farkát meglátták egy ház sarkánál, és ahogy közelebb mentek, az élettelen, vérbe fagyott teste is ott volt. A feltételezett (mert egyelőre mást nem mondhatunk) gyilkosnak van egy bull típusú kutyája, aki elmondta, hogy a két kutya összeverekedett. Illetve állítása szerint Borisz, a berni pásztor rátámadt a családra…” – írta közösségi oldalán a Szurkolók az Állatokért Alapítvány.

Az állatvédő szervezet szerint a kutyát kivégző férfi a tűzoltóságnál dolgozik, a rokonságában pedig „magas szintű rendőrségi vonal is van”. Ennek ellenére megtették a feljelentést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!