Krimi

2023.05.02. 09:50

Motorbalesetben halt meg a 25 éves magyar focista

Traktorral ütközött a motoros, a 25 éves zalaegerszegi férfi azonnal szörnyethalt.

Fujsz Richard a Nagykanizsa FC NB II-es futsal együttesében játszott

Forrás: police.hu

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Sznopek Veronika elmondta: hétfőn 12 óra 30 perc körül eddig tisztázatlan körülmények között Hahóton, a Csányi utcában összeütközött egy motorkerékpáros és egy traktor. A baleset következtében a motoros a helyszínen életét vesztette. A tragédia körülményeit a vármegyei rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztálya, szakértők bevonásával vizsgálja – írja a zaol.hu.

Ennyi maradt a motorból
Fotó: Pezzetta Umberto / Forrás: zaol.hu

A zalai hírportál szerint egy hahóti férfi vezethette a traktort, ami a 74-es főút kereszteződésében ütközött össze a vélhetően Zalaegerszeg felől érkező motorkerékpárral. Az egyik szemtanú azt mondta: a motoros már előzött egy személygépkocsit, amikor a traktoros elkezdett balra kanyarodni, ekkor karamboloztak. 

Az ütközés olyan erejű volt, hogy a motor egy ház kerítésébe csapódott.

 

A szemtanúk szerint a motoros vétlen volt
Fotó: Pezzetta Umberto / Forrás: zaol.hu

Azóta kiderült: a ZTE FC  saját nevelésű játékosa, Fujsz Richárd volt a baleset áldozata, aki a kék-fehérek NB II-es csapatában is szerepelt, majd a PMFC-ben folytatta, azóta pedig a Nagykanizsa FC NB II-es  futsal együttesében  játszott.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!