Jótékonyság

2022.12.08. 16:00

A magyarországi árvák és nagycsaládosok megsegítésére rendeznek jótékonysági estet

A karitatív estet a Károli Gáspár Református Egyetem a Magyar Református Szeretetszolgálattal és az Új Társadalom Szalonnal közösen szervezi december 15-én a budapesti Károlyi-Csekonics-palotában.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Ground Picture

A belépőjegyekből és adományokból befolyt összeggel a Magyar Református Szeretetszolgálaton keresztül magyarországi árvákat, valamint nehéz anyagi helyzetben lévő többgyermekes nagycsaládokat támogatnak. A céladományt még karácsony előtt eljuttatják a segítségre szorulókhoz – olvasható az egyetem szerdai, az MTI-nek eljuttatott közleményében.

A december 15-én, csütörtökön 18 órakor kezdődő jótékonysági esten fellép Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész, Pápai Erika Jászai Mari-díjas színművész és Nemcsák Károly érdemes- és kiváló művész, a József Attila Színház igazgatója, a műsorvezető Szabó Anett lesz.

Mint a közleményben kiemelik, 

a Károli Gáspár Református Egyetem vezetése szívügyének tekinti, hogy példát mutasson hallgatói, munkavállalói és partnerei számára, hangsúlyozva a társadalmi felelősségvállalás fontosságát. Az Új Társadalom Szalon együttműködése a kapcsolatok szélesítése terén további lehetőséget kínál a támogatók elérésében.  

A jótékonysági est házigazdájaként köszöntőt mond a rendezvényen Trócsányi László, a Károli Gáspár Református Egyetem rektora, Czibere Károly, a Magyar Református Szeretetszolgálat elnöke, a vendégeket köszöntik az Új Társadalom Szalon alapítója, Bencsik Dávid, valamint Bán Teodóra, a Károli Gáspár Református Egyetem közkapcsolati főigazgatója.

A jótékonysági estre már megvásárolhatók a támogatói jegyek, emellett egyéni adományok eljuttatására nyújt lehetőséget a Károli Gáspár Református Egyetem erre a célra elkülönített alszámlája.

Az estről bővebb információk az egyetem honlapján érhetők el.  


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában