turizmus

2021.05.07. 19:24

Ismét látogatható az Országház

A Parlament mellett az Országgyűlési Könyvtár és az Országgyűlési Múzeum is megnyílt, a bibliotéka már hétfőtől, a múzeum pedig péntektől várja az érdeklődőket – olvasható az Országgyűlés Sajtóirodájának pénteki közleményében.

Budapest, 2021. március 31. Az Országház, amely neogótikus, eklektikus stílusban épült Steindl Imre tervei alapján 1885 és 1904 között a Duna folyó bal partján. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Forrás: MTVA/Bizományosi

Fotó: Róka László

Az Országház, az Országgyűlési Könyvtár és az Országgyűlési Múzeum a védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak számára nyílik meg ismét – írták.

Az Országgyűlés Múzeumában az Új világ hajnalán – Tisza István című időszaki kiállítás december végéig tekinthető meg.

Az Országház május 14-től visszavonásig újranyitó jegytípussal várja a látogatókat.

A nyitvatartással és a belépési szabályokkal kapcsolatos bővebb információ az Országház weboldalán érhető el – áll az összegzésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában