Szent István-bazilika

2021.06.13. 11:03

Szarka Tamás és zenekara ad koncertet a koronavírus-járvány hőseinek

A zenész így szeretné megköszönni az orvosok, ápolók, tanítók, több mint egy éve tartó emberfeletti munkáját a koronavírus-világjárvány elleni védekezésben és megfékezésében.

Budapest, 2020. február 11. Szarka Tamás Kossuth-díjas énekes, zeneszerző, zenész, költő koncertje az M2 Petőfi TV Akusztik című adásában, az A38 koncerthajó színpadán. MTVA Fotó: Zih Zsolt

Forrás: MTVA Fotó

Fotó: Zih Zsolt

Szarka Tamás Kossuth-díjas zenész, zeneszerző Kézfogás című ünnepi koncertjével tiszteleg a ma hősei előtt. Az orvosok, ápolók, tanítók, több mint egy éve tartó emberfeletti küzdelmét köszöni meg a koronavírus világjárvány elleni védekezésben és megfékezésében. Szarka Tamás és zenekara egy koncertélményre hívja meg a védekezésben résztvevőket, hiszen a zene is gyógyít.

A rendezvénynek Budapesten a Szent István-bazilika ad otthont 2021. június 29-én este 7 órai kezdettel.

A koncerten Dr. Müller Cecília Országos Tisztifőorvos Asszony mond ünnepi beszédet

Szarka Tamás és zenekara a Missa Missio című miséjét adja elő. A szerző a zenéjén keresztül a katolikus hit erejével szeretné növelni a magyar emberek, családok értékrendjét és bemutatásával hozzájárulni a katolikus keresztény kultúra népszerűsítéséhez. A mű budapesti bemutatójára szintén itt, a Szent István-bazilikában került sor 2020. október 17-én.

Fotó: Horváth Edit

Borítókép: Szarka Tamás Kossuth-díjas énekes, zeneszerző, zenész, költő koncertje az M2 Petőfi TV Akusztik című adásában, az A38 koncerthajó színpadán 2020. február 11-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában