továbbképzés

2018.11.06. 14:35

Utánpótlás-konferenciát rendeznek Budapesten

Nyolcadszor rendeznek konferenciát az utánpótlás-nevelésről, az ideire november 27-én, a Testnevelési Egyetem nagyelőadójában kerül sor.

A szervező Utanpotlassport.hu tájékoztatása szerint a konferencia témája ezúttal az utánpótláskorból kinövő fiatalok problémái, a beilleszkedés megkönnyítése, az olimpiai dobogóra vezető út, a korosztályváltás kapcsán felmerülő kérdések és válaszok. A rendezvény idén először egyben a szakmai együttműködő partner, a Magyar Edzők Társasága által ajánlott program a kiemelt edzők kreditrendszerű továbbképzésében.

A konferencia fővédnöke Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, előadói között pedig szerepel Köpf Károly, a Magyar Edzők Társasága titkára, Pavlik Gábor egyetemi tanár, az olimpiai bajnok vízilabda-válogatott korábbi sportorvosa, Sós Csaba, a TE tanszékvezető egyetemi docense, az úszóválogatott szövetségi kapitánya, Lénárt Ágota egyetemi docens, a TE Pszichológiai és Sportpszichológiai Tanszékének vezetője.

Az eseményen több sportág – asztalitenisz, kézilabda, kosárlabda, tenisz – képviselteti magát előadókkal. Hallható lesz Szita Márton többszörös korosztályos Európa-bajnoki érmes, 23 éves asztaliteniszező, Mocsai Tamás, a Nemzeti Kézilabda Akadémia ügyvezetője, Németh András, a Váci Női Kézilabda SE szakmai igazgatója, Bodnár Péter, a kosárlabda szövetség főtitkára, Valkusz Máté 20 éves teniszező, korábbi junior-világranglistavezető, a Davis Kupa-válogatott tagja, Valkusz Valéria, Máté édesanyja, menedzsere, valamint Kuhárszky Zoltán, Máté edzője, korábbi Davis Kupa-kapitány.

Részletes program, részvételi feltételek és jelentkezés: http://www.utanpotlassport.hu/egy-nap-az-utanpotlasert/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!