Sztárom a párom

2021.09.01. 07:00

Szekszárdon mulattak hajnalig a celebek az év álomesküvőjén

Az év tolnai sztáreseménye mindenképpen Majka és Dundika, azaz Majoros Péter és kedvese, Hajnalka múlt hétvégi esküvője volt, akik úgy döntöttek, tíz év után hivatalosan is megerősíthetik szerelmüket.

Munkatársunktól

Szekszárd, 20210828 Összeházasodott Majka és Dundika, az álomesküvőt a szekszárdi Bodri Pincészetben tartották sok magyar híresség részvételével. Fotó: Dombóvári Tamás (DT) Bors Képen: Majka bemutat

Forrás: Bors

Fotó: Dombóvári Tamás

Nemcsak az ifjú pár és illusztris vendégeik, mint például Tilla, Hajós András, Curtis, Király Viktor vagy Ördög Nóra miatt volt különleges az esemény, hanem mert az előzetes információk igazi mesebeli, 3 napos dínomdánomot ígértek, mégpedig Szekszárdon, a Bodri birtokon. A pontos részletekről a pár kérésére azóta is keveset lehet tudni, a hírek szerint azért, mert megegyeztek az egyik hazai bulvárlappal, amely egyedüliként tudósíthat az ­exkluzív eseményről. Úgy hírlik, Majorosék még a borbirtok légterét is védték az esküvő ideje alatt. Az ifjú pár azóta sem kívánt megosztani információkat a nagyobb nyilvánossággal, munkatársunk hétfőn, már az esemény után is hívta a zenészt, aki kedvesen bár, de elfoglaltságára hivatkozva bontotta a vonalat.

Annyi bizonyos, a természet nem volt túl kegyes Majkáékhoz, hiszen ezen a hétvégén hűvösebb idővel és néha szemerkélő esővel is szembe kellett nézniük. A pár és a vendégeik péntek délután érkeztek a helyszínre, a Bodri birtokra, ahová csak nekik volt könnyű bejutni. Aki nem volt felírva a vendéglistára, annak esélye sem volt megközelíteni a helyet.

Információink szerint a sztáresküvő első napja csak a lazításról szólt, szombaton további hírességek érkeztek az eseményre, maga a ceremónia, amelyen örök hűséget fogadtak egymásnak, pedig kora délután kezdődött. Előtte a hagyományoknak megfelelően külön készülődött az ifjú pár, így a rapper csak az oltár előtt pillanthatta meg kedvesét a menyasszonyi ruhában. A lagzi hajnalig tartott, a helyszínt csak vasárnap délután hagyta el a násznép. Úgy hírlik, az ifjú pár egyelőre nem utazik nászútra, Majka rengeteg fellépése miatt vélhetően az év végére, jövő év elejére csúsznak a mézeshetek.

Kémfilmbe illő kütyü az esküvőn

A zenész halálosan komolyan gondolhatta, hogy lesznek kíváncsiskodók, akik akár a levegőből is szeretnék lefotózni a ceremóniát, ezért a hírek szerint beszerzett egy kémfilmekbe illő kütyüt, amelyik megzavarja és mozgásképtelenné teszi a közelébe repülő drónokat. Az eszköz, utánanéztünk, valóban létezik. Évek óta forgalmaznak olyan „csodafegyvert”, amely lövés nélkül, rádióhullámok segítségével hatástalanítja a robotrepülőket. Lekapcsolja a gép és annak távirányítója közötti kommunikációt, ezzel a fegyver használója a drónra célozva könnyedén leszállásra tudja késztetni a levegőben cirkáló eszközt.

Borítókép: Majoros Péter a szekszárdi Bodri birtokon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!