Celebfigyelő

2023.09.21. 14:40

Földes Eszter kolléganője helyett és annak férjével szerepel

Földes Eszter szekszárdi származású színésznő A Ma este megbukunk című színdarabban napokkal ezelőtt debütált a fővárosi Centrál Színházban Florence szerepében, amelyet korábban Ágoston Kati színésznő játszott, de ő gyermeket vár.

Brunner Mónika

A fotón Földes Eszter színésznő látható. fotó: Szabó Gábor / Origo

Tegnap este történt egy ilyen… De ebből a leginkább Ágoston Katalin a legfontosabb számomra, aki olyan lelkiismeretes, támogató odafigyeléssel, precizitással segítette a beugrásomat, ami példaértékű szakmai és emberi szempontból is. Nélküle nem ment volna.

Köszönöm Kati – írta Földes Eszter a közösségi oldalán. Ágoston Kati színésznő a férjével, Schmied Zoltán színésszel játszott a darabban. Nos, Schmied Zoltán a Centrál színház színlapja szerint továbbra is a darab szereplője, felesége helyett azonban már Földes Eszter tündököl a színpadon. 

Földes Eszter színésznő férje a Kispál és a Borz frontembere, Lovasi András. A Centrál Színház korábban már hivatalosan is bejelentette, hogy Ágoston Katalin idén ősztől nem tér vissza hozzájuk, mert édesanya lesz. 

– A Centrál Színház örömmel jelenti be, hogy társulatunk oszlopos tagja, Ágoston Katalin anyai örömök elé néz. Szerepeit az évadban kollégái veszik át. Szívből gratulálunk neki és jó egészséget kívánunk! – tudatta a teátrum közösségi oldalán.

Schmied Zoltán és Ágoston Katalin 2022-ben házasodott össze és első közös gyereküket várják. A Ma este megbukunk  színdarab arról szól, hogy egy amatőr színtársulat egy klasszikus angol krimit akar bemutatni, ám az este végül nem úgy sikerül, ahogy eltervezték. Az előadást egy szünettel játsszák, időtartama két óra öt perc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!