Miss World Hungary 2024

2024.06.25. 15:46

Együtt buliztak a szépségkirálynők

Egy szekszárdi szépség, Katona Henrietta is ott volt a Miss World Hungary 2024 szépségversenyen. Együtt bulizott a szépségekkel. A Magyarország Szépe 2024 cím birtokosa Katzenbach Andrea lett, ő képviseli hazánkat a Miss World világversenyen.

Brunner Mónika

Katzenbach Andrea a Magyarország Szépe 2024 címet viseli, két udvarhölgye Cseh Jázmin és Horváth Alexandra. Katona Henrietta, a Mediaworks Tündérszépek 2021-es Tolna vármegyei győztese is ott volt június huszonharmadikai vasárnapi döntőn, és együtt bulizott a szépségekkel. 

Együtt buliztak
Katona Henrietta
Miss World Hungary 2024
A szekszárdi Katona Henrietta is ott volt a Miss World Hungary 2024 szépségversenyen, együtt bulizott a többi szépséggel 
Fotó: Facebook/Katona Henrietta

Együtt buliztak a szépségek 

Katona Henrietta a közösségi médiában tett közzé a Magyarország Szépe 2024 szépségverseny afterpartiján készült fotókat. "Miss World Hungary after party" – írta a képekhez Katona Henrietta. 

Együtt buliztak
Katona Henrietta (balról az első) 
Miss World Hungary 2024
Katona Henrietta (balról az első) a Miss World Hungary - Magyarország Szépe 2024 afterpartiján
Fotó: Facebook/Katona Henrietta

Ünnepeltek a szépségek

A Miss World Hungary 2024 győztese kiskőrösi, huszonhárom éves közgazdász, grafikus és webdesigner végzettségű. 

A Bács-Kiskun Vármegyei Hírportál (BAON) beszámol arról, hogy Katzenbach Andrea extrovertált, társaságkedvelő személyiségnek tartja magát, aki könnyen megtalálja a közös hangot az emberekkel. Nagyon szereti a jókedvű, pozitív és laza embereket, hiszen ő maga is ilyen. Kiskorában nagyon fiús lány volt. Imádja a barátait szórakoztatni, ha valaki megismeri, mindig pozitívan csalódik. Konditermi súlyzós edzésekre jár. Szeret új dolgokat tanulni, vágyik a változatosságra, és általában egyszerre mindig több téren tevékenykedik. Nincs példaképe, vallja, hogy saját magunkból kell kihozni a maximumot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!