Celebfigyelő

2024.06.21. 18:24

Kalmár Paulina: "mindenkinek két élete van"

A szekszárdi, kőgazdag Kalmár Paulina ellátogatott a Botaniq turai kastély parkjába, és Cavalier King Charles spániel kutyájával piknikezett. A fotókon olyan, mint egy Disney-mesehősnő. Mint ismert, Kalmár Paulina azóta szingli, mióta felbontotta eljegyzését a vőlegényével. Keresi az igazit.

Brunner Mónika

Még mindig a szerelmet keresi Kalmár Paulina (Forrás: RTL)

A szekszárdi szépség  jobb híján egy igencsak cuki ebbel, Cavalier King Charles spániel kutyájával töltött el egy romantikus piknikidőt Turán. A fotókon olyan, mintha egy Disney-mese hősnőjeként kelt volna életre. Kalmár Paulinát elképzelhetjük akár Hamupipőkének is, aki a herceg kastélya előtt várakozik arra, hogy végre meglássák. 

szerelem kalmár paulina
Még mindig a szerelmet keresi a szekszárdi származású, gazdag Kalmár Paulina 
(Forrás: RTL)

Kalmár Paulina romantikája 

A romantikus fotókat Kalmár Paulina közösségi média oldalán tette közzé, a képeken a kutyája is szerepel. A fotókhoz ezt írta: „Mindenkinek két élete van. A második akkor indul, mikor rájövünk, hogy csak egy van...". Az idézetet Tom Hiddleston angol színésznek tulajdonítják. 

Kalmár Paulinát A város királynői - The Real Housewives of Budapest című RTL műsorban ismerték meg a nézők. Nemrég elárulta, hogy mióta múlt év májusában lemondta az esküvőjét, azóta elkerüli a szerelem. 

– Azóta még nem találtam meg a szerelmemet, a Nagy Ő-t, de meglátjuk, hogy mit hoz a nyár – tette hozzá akkor Kalmár Paulina.  

 

@paulinakalmar Pintyőke fogkőleszedése a Vizavetnél! Nagyon ügyi volt es Hollywoodi mosolya lett! 🐶🦷🥰 Köszönjük @Sótonyi Kata 🙏♥️ #dog #kingcharles #mylife #love #vet #smile #hollywoodsmile ♬ eredeti hang - Paulina Kalmar

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!