Celebfigyelő

2024.06.15. 10:58

Katona Henrietta számos arcát mutatja

Katona Henrietta, a Tündérszépek 2021 Tolna vármegyei győztese újabb modellfotókkal örvendeztette meg a rajongóit. Katona Henrietta rendszeresen teszi közzé újabbnál újabb fényképeit. Számos arcát mutatja a nagyközönségnek.

Brunner Mónika

Katona Henrietta modellkarrierje. a Mediaworks Tündérszépek versenyén indult. Újabbnál újabb modellfotókkal örvendezteti meg rajongóit, amelyeket a közösségi médiában tesz közé. 

Katona Henrietta modellként egyre sikeresebb
Katona Henrietta modellként egyre sikeresebb 
Forrás:  Facebook

Katona Henrietta modellfotói 

Katona Henrietta hol sejtelmes fényű romantikus stílusú, hol vagányabb, sportosabb modellként tűnik fel, ezeken kívül még számos arcát mutatja rajongóinak. A rajongókat sok tucatnyi fotósorozat várja Henrietta oldalain. Katona Henrietta korábban lapunknak elmondta, hogy évek óta foglalkozik azzal, hogy tudatosan építse az útját, lépésről-lépésre.  Rendszeresen vesz részt fontos eseményeken, már nem csak modellként lép fel, hanem social nagykövetként is foglalkoztatják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!