Celebfigyelő

2024.06.23. 09:18

Köllő Babett: „ez olyan, mint a herevasalás" (videó)

Köllő Babett bonyhádi származású színésznő elmondta a véleményét azokról, akik szerint sminkkel máshogy néznek ki az emberek, mint smink nélkül. A herevasalás jutott eszébe. Köllő Babett utalt a 2022-ben elhunyt Berki Krisztiánra.

Brunner Mónika

Köllő Babett rövid Instagram üzenetben fejtette ki a véleményét a témában.

köllő babett
Köllő Babett odafigyel külsejére, megjelenésére, valamint a sminkkel, sminkeléssel kapcsolatban is van véleménye 
Fotó: Polyák Attila

Köllő Babett elmondta véleményét 

Ezt mondta a videóüzenetben: 

Na sziasztok! Nyolcszázötvenegyedjére futok bele ismert emberek oldalán olyan kommentbe, hogy "hű mennyivel másképp néz ki sminkkel, mint anélkül. Igen, ez a smink lényege. De gondoljatok már bele, ki a ... fizetne több tízezer forintot különböző sminktermékekért, hogy ugyanúgy nézzen ki sminkkel, mint smink nélkül. Ez olyan, mint a herevasalás. Tehát hogy ki vasaltatna herét, hogy ha ugyanolyan ráncos lenne a heréje, mint előtte. Nyilván senki, mert nincsen herevasalás. De értitek a lényeget, nem? Na, akkor szívesen" tudatta Köllő Babett rajongóival-követőivel, akik közül talán sokaknak eszükbe jutott, a 2022-ben elhunyt Berki Krisztián, aki halála előtt nyolc évvel 2014-ben vasaltatta ki a heréit. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!