Celebfigyelő

2024.06.19. 18:51

Osvárt Andrea Olaszországban is nagy karriert futott be

A tamási származású színésznő egy 2015-ös olasz magazin címlapján látható fotójával örvendeztette meg a rajongóit a közösségi médiában. Osvárt Andrea Olaszországban alapozta meg nemzetközi karrierjét, számos díjjal is jutalmazták.

Brunner Mónika

Osvárt Andrea színésznő a Confidenze olasz magazin 2015-ös címlapját mutatta meg rajongóinak a napokban a közösségi médiában. 

osvárt andrea olasz címlap 2015
Osvárt Andrea ezen olasz magazin 2015-ös címlapját tette közzé a napokban
Fotó: Facebook/Osvárt Andrea

Osvárt Andrea emlékezik 

Ez olvasható olaszul a magazin címlapján: 

"Olaszországban megtanultam, hogy az álmok valóra válhatnak. Megmondom miért" – hangzik magyarul az óriásbetűs szöveg, a címlapképen pedig maga Osvárt Andrea nevet. 

Mint ismert, a színésznő anno Olaszországban is építette a karrierjét, ahol több díjjal is elismerték a munkásságát. 

A TV2 Mokka című 2013-as műsora szólt arról, hogy Osvárt Andrea hazaköltözik Magyarországra. A nemzetközileg elismert színésznő ekkor tért haza Los Angelesből, hogy a Budavári Palotakoncert műsorvezetőjeként mutatkozzon be. Elhangzott, hogy a magyar közönségtől jobban tart, mint az olasztól, hiszen az olaszok elnézőek vele, ha hibázik, mert tudják, hogy az olasz nem az anyanyelve. 

Osvárt Andrea múlt év nyarán német pszichothriller-sorozatban tűnt fel. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!