Celebfigyelő

2024.06.12. 11:05

Oszvald Marika egyedül érkezett Paksra autójával (videó és galéria)

Oszvald Marika operetténekes a XV. Országos Sillerfesztivál - siller borok versenye fesztiválnapjának sztárvendége volt szombaton. A beszámolók szerint a Kossuth-díjas művész egyedül érkezett autójával a városba, előadása után pedig egyedül ment haza. Többen megjegyezték, hogy nem látták Oszvald Marika menedzsmentjét.

Brunner Mónika

Oszvald Marika Paks sillerfesztivál

Fotó: Molnár Gyula

Oszvald Marika Kossuth- és Jászai Mari -díjas, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, operetténekes volt a sztárvendég Pakson. A XV. Országos Sillerfesztivál - siller borok versenye című rendezvény második napján, június nyolcadikán szombaton, a fesztiválnapon lépett fel a Sárgödör tér rendezvénysátrában. 

Oszvald Marika Paks XV sillerfesztivál
Oszvald Marika 2024. június nyolcadikán a szakmai napot követő fesztiválnapon lépett a közönség elé Pakson a Sárgödör téri rendezvénysátorban
Fotó: Molnár Gyula

Oszvald Marika egyedül érkezett 

Oszvald Marika érkezésére megtelt a sátor. Fél órás műsort adott, operettslágereket énekelt a színpadon. Nagyszerű előadásával elkápráztatta a közönséget.

–  Nagyon kedves jelenség, humoros, vidám művész, nagyon jó hangulatot teremtett. Úgy láttuk, hogy egyedül érkezett autójával, a fellépése után pedig egyedül autózott el, vélhetően haza. Nem láttuk a menedzsmentjét, vagy bármilyen más munkatársát – szóltak Oszvald Marika fellépéséről a beszámolók. 

Oszvald Marika Pakson a XV. sillerfesztiválon
Oszvald Marika elkápráztatta a paksi közönséget a XV. Országos Sillerfesztivál - siller borok versenye rendezvényen
Fotó: Molnár Gyula

A siller borra márkát építettek 

A siller bort sváb hagyományként Pakson is készítik, a siller borra Paks brandet épített. A XV. Országos Sillerfesztivál - siller borok versenye című rendezvényen a nagyközönség ismét a legjobb siller borokat kóstolhatta, kulturális programokon vehetett részt. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!