Celebfigyelő

2024.06.13. 16:32

Schmied Zoltán apa akart lenni, nem akart elválni

Barabás Évi bonyhádi származású médiaszemélyiség, az RTL Portré című műsorában két ismert hazai személyiséget faggatott: Szujó Zoltán sportriportert, tévés újságírót és Schmied Zoltán színészt, aki elárulta neki, hogy mindig is apa szeretett volna lenni. Schmied Zoltán nem akart elválni, nem akart a gyerekeitől elszakadni.

Brunner Mónika

Schmied Zoltán, A mi kis falunk magyar filmsorozat papja, a Gólkirályság magyar vígjátéksorozat Lacija idén februárban, Valentin napon lett újra édesapa. Ágoston Katalin színésznővel 2022-ben házasodtak össze, az első gyermekük fiú, a neve Milán. Schmied Zoltán előző házasságából, Schell Judit színésznőtől két gyermeke, Boldizsár és Borbála született. 

Schmied Zoltán
Schmied Zoltán idén Valentin napon lett újra édesapa. Mindig tudta, hogy apa szeretne lenni 
Fotó: Origo / Forrás:  Instagram

Schmied Zoltán interjút adott

Barabás Évi a közösségi médiában számolt be Schmied Zoltán színésszel és Szujó Zoltán sportriporterrel készült interjújáról:

„Nagy pillanatok az életben. Két Zoli két portré. Ugyan nem egy pályán fociznak, de mindketten imádják a sportot. Az egyik Zoli kosárlabda edző, a másik Zoli öttusában nemzetközi versenyen is nyert érmet. Az egyik Zoli nagy játékmester színpadon és filmen, a másik tévében és az autósportban. Ajánlom magunkat” – írta többek között Barabás Évi.

Édesapa akart lenni 

Schmied Zoltán színész Barabás Évinek az adásban elárulta, hogy sportiskolába járt, majd orvosi egyetemre, ezután felvették a főiskolára, és színész lett belőle. Mindig tudta, hogy édesapa szeretne lenni, de azt is, hogy másképp csinálná, mint a saját édesapja. 

– Az biztos, hogy akartam apuka lenni. Abban is biztos voltam, hogy nem akarok úgy lenni, mint az én apukám volt velem, mert vele ritkán találkoztam – mondta a műsorban Schmied Zoltán, és elmesélte, hogy édesapja sokat dolgozott külföldön. Gyerekkorában megviselte, hogy ritkán találkoztak. A mostohaapja bármikor az apja helyébe tudott lépni, vele máig nagyon jó a kapcsolata, de az édesapjával is.

Arról is beszélt, hogy az is benne volt, hogy nem akart elválni, mert a szülei elváltak, de hiba volt hogy ezt gondolta, mert ettől csak nehezebben történt meg a válása Schell Judit színésznőtől. 

– Ezt okosabban is lehetett volna csinálni, mint ahogy én csináltam – tette hozzá. 

Elmondta, hogy fontosak számára a gyerekei, és azt akarja, hogy érezzék hogy fontosak a számára. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!