Celebfigyelő

2024.06.17. 16:00

Sena Dagadu Dombóváron koncertezik pénteken

Sena Dagadu ghánai-magyar énekesnő, az Irie Maffia zenekar tagja Dombóváron, a Művelődési Ház előtti téren koncertezik június 21-én, pénteken este hét órától. Sena Dagadu élő elektronikus zenei koncertet ad.

Brunner Mónika

Sena Dagadu ghánai születésû magyar énekesnõ az Irie Maffia együttes tagja (Fotó: MW)

Sena Dagadu énekesnő Dombóvárra érkezik a koncert napján. A színpadra két zenésztársával, Pásztor Ákos jazzfuvolással és Élő Mártonnal lép fel. Élő elektronikus zenei koncertet láthat tőlük a közönség. 

Sena Dombóváron koncertezik 

A koncert a Petőfi Kulturális Programban a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával a Nemzeti Művelődési Intézet szervezésében valósul meg. Sena Dagadu férje, Élő Márton elmondta, hogy a majd húszéves Irie Maffia zenekarral számos helyen léptek fel az országban, de úgy emlékszik, hogy Dombóváron még nem jártak. Egyórás koncertet adnak a városban.

– Több ezer fellépésünk volt már életünk során, olyan nagy koncertdrukk már nincs bennünk, de azt azért sosem lehet megszokni, hogy az ember színpadra lép. Minden alkalomra ráhangolódunk – tette hozzá Élő Márton. 

Elmondta, hogy a koncert napján sajnos nem lesz idejük a fellépésük előtt jóval korábban érkezni Dombóvárra. Két gyermekük van Sena Dagaduval, a családi életük koordinálása is főbb feladataik közé tartozik. Azt azonban elképzelhetőnek tartotta, hogy a koncert után Dombóváron vacsoráznak majd. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!