Celebfigyelő

2024.07.09. 12:00

A sztárházaspár vélhető szakítása van terítéken

A szekszárdi születésű Földes Eszter színésznő és férje, a Kispál és a Borz frontembere, Lovasi András vélhető házassági válságáról szólnak a hírek. A közösségi médiában található véleményekből szemezgetünk: az olvasók szerint helyesek voltak együtt, valamint csak rájuk tartozik, mi történt Lovasi András és Földes Eszter között.

Brunner Mónika

Földes Eszter és Lovasi András vélhető házassági válságáról számoltak be a lapok. A közösségi médiában található véleményekből idézünk. 

Lovasi András Földesi Eszter
Lovasi András és Földes Eszter itt még boldogok voltak 
Fotó: Facebook/Borsonline

Lovasi András és felesége helyesek voltak együtt 

Íme néhány gondolat a közösségi médiából, ahol bombaként robbant a hír, hogy Földes Eszter és Lovasi András lehetséges, hogy már nincsenek együtt: "Sajnálom, de legalább volt jópár nagyon jó évük, boldogságuk. Nagyon helyesek voltak együtt!" – írta egy olvasó.  "És még mennyi emberé került válságba! A házasság már csak ilyen, egymást követik a jobb és rosszabb időszakok, események. A felek hozzáállásán, kitartásán, gondolkodásán múlik, hogy együtt maradnak vagy sem." – tudatta egy másikuk. Egy harmadik pedig így fogalmazott: "Na szép.... ez csak rájuk tartozik, nagyon kedvelem mind a két embert... viszont semmi közöm a magánéletükhöz..."

A Borsonline is beszámolt a házaspár vélhető házassági válságáról. Kilenc éve házasodtak össze, egy közös fiúgyermekük van. 

Földes Eszter a múlt évben is szerelmes közös fotót posztolt a férjével. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!