Celebfigyelő

2024.07.10. 12:00

Budavári Fülöp videóra vette, ahogy zuhanyozik

Exkluzív videó érhető el Budavári Fülöp szekszárdi származású, Amerikában élő influencer közösségi médiás oldalán. Videóra vette, ahogy zuhanyzik, arcot és hajat is mos. "Reggeli zuhany" – írta a videójához. Budavári Fülöp büszkén vállalja a testét.

Brunner Mónika

Budavári Fülöp megosztotta rajongóival-követőivel, mi történik vele zuhanyzás közben, mivel keni magát, hogyan mossa az arcát és a haját. A Los Angelesben élő szekszárdi származású influencer büszkén vállalja a testét. 

budavári fülöp étkezés kockás zuhanyzik
Budavári Fülöp szinte az életének összes részletét megosztja a közönséggel, legutóbb a zuhanyzásáról tett közzé exkluzív videót rajongóinak-követőinek 
Fotó: Facebook/Budavári Fülöp

Budavári Fülöp büszkén vállalja testét 

Budavári Fülöp július kilencedikén tette közzé zuhanyzós Reels-videóját, amelyhez sorra érkeznek a kommentek. Van, aki arról érdeklődik Fülöptől, hogy hideg vagy meleg zuhanyt vesz-e, van, aki pedig arra kíváncsi, hogy van-e barátnője. Budavári Fülöp sokak szerint az amerikai álmot éli, idén tavasszal az Origo idézte a szavait:  modellként dolgozik, divatfotózásokon vesz részt. A napjai rutinszerűen telnek. A reggelei­t az otthoni vállalkozásai miatt online értekezletekkel kezdi, majd edzeni indul, iskolába jár, majd délután is edz. Esténként pedig partikon vesz részt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!