Celebfigyelő

2024.07.08. 14:28

Osvárt Andrea azt üzeni, hogy boldog

Osvárt Andrea tamási származású színésznő új, napraforgómezőn készült fotójával üzeni, hogy boldog, miután videóinterjúban vallotta be, hogy szerelmes. Osvárt Andrea egyelőre titkolja választottja kilétét, akivel Bécs és Budapest között ingázik.

Brunner Mónika

Osvárt Andrea Lilu Makeup/Down című műsorában árulta el, hogy szerelmes, és párjával Bécsben is élnek. A színésznő kétlaki életet él, Ausztria fővárosa és a magyar főváros,Budapest között ingázik a választottjával. 

osvárt andrea olasz címlap 2015
Osvárt Andrea olaszországi címlapfotón 2015 -ben
Fotó: Facebook/Osvárt Andrea

Osvárt Andrea boldog 

Így vallott párkapcsolatáról, kétlaki életéről Lilunak: 

– Igen, igen, úgy látszik, hogy egyrészt valahol szeretem ezt, tehát hogy nem tudok kibújni a bőrömből. Életkörülmények hozták, igen, úgy választottam párt, akinek bécsi kötődése van, és ezért ingázunk oda-vissza, nincs azért az olyan messze, szóval autóval, vonattal is két és fél óra alatt, mintha Pécsre mennénk le – mondta Osvárt Andrea, és hozzátette, nagyon jó számára a változatosság, néha kiszakadni, visszajönni.

– Meg amikor kint vagyok, akkor az még egy új élethelyzet számomra, és ott is egy kicsit így arra van időm, hogy átgondoljam az itteni ügyeimet, dolgaimat, meg akár a laptopon bepótoljam az elmaradásaimat – tette hozzá.

Osvárt Andrea július nyolcadikán töltötte fel a boldogságára utaló új fotóját, egy napraforgómezős fotót. 

A napraforgómezős fotók szezonja immár a hazai sztárvilágban is a kezdetét vette. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!