Celebfigyelő

2024.07.11. 09:31

Osvárt Andrea sejtelmes balatoni fotót posztolt

Osvárt Andrea tamási származású színésznő a közelmúltban sejtelmes, a Balatonon készült fotót tett közzé. A figyelmes szemlélőnek tűnik csak fel, hogy Osvárt Andrea visel bikinifelsőt, mert ez első ránézésre egyáltalán nem látszik. Az is lehet, hogy egy nyakpántos felsőről van szó.

Brunner Mónika

Osvárt Andrea a magyar tengeren nyaralt, amelyről egy fotót közzétett a közösségi médiában. "Balaton" - írta a fényképhez. 

Venice,,Italy,-,September,06:,Andrea,Osvart,During,The,68th
osvárt andrea
Osvárt Andrea az idei évben a Balatonon, a magyar tengeren is töltött egy kis időt. Új párkapcsolatával az ausztriai főváros, Bécs és a magyar főváros, Budapest között ingázik, kétlaki életet élnek
Fotó: Matteo Chinellato / Forrás: Shutterstock

Osvárt Andrea a Balatonon pihen 

Osvárt Andrea a balatoni fénykép tanúsága szerint elgondolkodva nézi a messzeséget, egy apró fülbevalót visel, és csak a fotó figyelmesebb szemlélése után derül ki, hogy visel bikinifelsőt. Az is lehet, hogy egy nyakpántos felsőről van szó, és egy nyakláncról. Sajnos az a fényképből nem derül ki, hogy párja is vele tartott -e a Balatonra. Mint ismert, a színésznő Lilu Makeup/Down című műsorában árulta el, hogy szerelmes, és párjával Bécsben is élnek. Osvárt Andrea kétlaki életet él, Ausztria fővárosa és a magyar főváros, Budapest között ingázik a választottjával. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!