szekszárdi strand

2018.06.12. 20:00

A fürdőben át lehet vészelni a nagy meleget

Az évad újdonságairól, friss információiról tartott tájékoztatót a Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő.

Balázs László, fotó: Mártonfai Dénes

Fotó: Mártonfai Dénes (illusztráció)

Rendhagyó módon egy bemutatással kezdte a sajtóeseményt Csillag Balázs, a Szekszárdi Sportközpont Nkft. ügyvezetője: a nyugdíjba vonuló Szabó János helyett július 1-jétől Domokosné Mészáros Ágnes lesz a fürdő vezetője.

Az eseményen elhangzott, tavaly nyolcvanezer látogatója volt a strandnak, fele-fele volt a szekszárdi és vidéki vendégek aránya. A vendéglátó egységekkel kapcsolatban információ, hogy új üzemeltetővel indították a szezont, illetve a lenti terasz százötven négyzetméterrel bővült. Új bútorokat kapott mindkét egység. A labdarúgó-világbajnokság meccseit a teraszokon lehet majd követni, az még nincs eldöntve, hogy lapos tévéket vagy LED-falat helyeznek ki.

Domokosné Mészáros Ágnes és Csillag Balázs

Az új uszoda építése – a szerződésben rögzített ütemterv szerint halad a kivitelező – miatt a zöldfelület nagysága csökkent, de a csúszdatorony melletti, illetve mögötti területet komfortosabbá tették. Csillag Balázs elmondta, pluszban ötszáz négyzetméter napvitorlát telepítettek, ezzel is szolgálva a vendégek kényelmét.

A programokkal kapcsolatban megjegyezte, amatőr csapatoknak több alkalommal szerveznek strandröplabda és kézilabdatornákat. Ismét csatlakoztak a Strandok Éjszakája nevű programhoz, július 27. és 29. között zenei fellépőkre (a húzónév Korda György és Balázs Klári, valamint Opitz Barbi) lehet számítani, illetve ebben a három napban éjfélig lesz nyitva a létesítmény.

Az ügyvezető hozzátette: a nagy sikerre való tekintettel idén hét alkalommal „Telesport” néven indít nyári tábort a fürdő. A hat és tizennégy év közötti gyerekek megismerkedhetnek a különböző sportágakkal, tízórait, ebédet és uzsonnát is kapnak, hogy bírják az egész napos kiképzést. Rossz idő esetén is tartalmas programokat szerveznek a táborozóknak. Jelentkezést még korlátozott számban fogadnak.

Az elmúlt négy évben nem emelt árat a fürdő, idén kevesebb mint tíz százalékos jegyáremelést hajtottak végre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában