Vízkereszti kaland

2019.01.17. 15:30

Jeges fürdőzésre invitálnak szombaton

Hanol Erzsébet

Forrás: Shutterstock

Fotó: Illusztráció

Vízkereszti kaland elnevezéssel terepfutást és jeges fürdőzést tartanak Gerjenben az MVM Atomerőmű Zrt. támogatásával – adták hírül az atomerőmű Facebook-oldalán. A nem mindennapi programot január 19-én, szombaton rendezik a gerjeni kompkikötőben. Itt 9 órától lehet regisztrálni, majd 10 órakor útnak indulni a terepfutásra, amelynek úti célja a Paksi Atomerőmű Látogatóközpont. A táv tizenkét kilométer. A célbaérést követően meleg teával és forralt borral, szendviccsel kínálják a futókat.

Délután az igazán bátrak részvételére számítanak, ugyanis 13 órától lehet regisztrálni a jeges fürdőzésre. A vállalkozó kedvűek aztán 14 órától mártózhatnak meg a Duna vizében, szintén a kompkikötőben. A jeges fürdőzésen hatéves kortól bárki részt vehet, de csak és kizárólag akkor, ha a helyszíni előzetes orvosi vizsgálat után ezt engedélyezik. A helyszínen fűtött öltözőket biztosítanak. A részvétel ingyenes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában