elismerés

2020.01.29. 15:30

A bajnok kosarasokat köszöntötték a Garayban

Budavári Kata

Fotós: Mártonfai Dénes

Az iskolatársak nagy tapssal köszöntötték a Garay János Gimnázium kosárlabda leánycsapatának tagjait, akik aranyérmet nyertek a diákolimpián. Heilmann Józsefné, a gimnázium igazgatója a rendhagyó iskolagyűlésen elmondta, az intézmény történetében ez most először történt meg. A vezető megköszönte Harsányi Mária edzőnek a szép eredményt, hiszen mint fogalmazott, a siker a KSC szakmai érdeme.

– Az, ahogy a gimnázium együtt dolgozik a klubbal, jó gyakorlat – hangsúlyozta az igazgató, és elmondta, hogy két éve leültek a szülőkkel és osztályfőnökökkel, hogy megbeszéljék, miként segíthetik a lányokat abban, hogy megállják a helyüket sportolóként, egyúttal a garays követelményeknek is megfeleljenek. A kosaras lányok többsége jeles tanuló, de van közöttük kitűnő is. Heilmann Józsefné megköszönte az osztályfőnökök, tanárok támogatását, ezt pedig Szabó Noémi, a KSC klubvezetése nevében az igazgatónak, Csirzó Zoltán és Posta Endre testnevelő tanároknak mondott köszönettel egészítette ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában