Maris néni kilencvenhét éves

2020.01.28. 16:20

A falu legidősebb lakóját köszöntötték

Virágcsokorral, verssel és kedves szavakkal köszöntötték Szakály legidősebb lakóját kilencvenhetedik születésnapja alkalmából hétfőn délután.

Markovics Norbert

Fotó: Beküldött kép

Gyánó Györgyné Gábriel Mária múlt szombaton töltötte be kilencvenhetedik életévét. Maris néni elmesélte, hogy kétszer házasodott, először fiatalon Gyulajra ment férjhez, ebből a frigyből született mindkét gyermeke. Négy unokája és két dédunokája van. Rengeteget dolgozott élete során, így mostanság javarészt a jól megérdemelt pihenéssel telnek mindennapjai. A hosszú élet titkát is megosztotta velünk: Maris néni szerint hit, remény és szeretet kell hozzá.

Feuerbach Szabolcs polgármester egy virágcsokorral, Györe Erika anyakönyvvezető egy Várnai Zseni verssel kedveskedett, a szakályi képviselő-testület nevében pedig Lehőcz Margit adta át jókívánságait hétfőn délután Maris néninek, aki nagyon meghatódott a szép gesztustól.

Borítóképünkön (balról): Györe Erika, Gyánó Györgyné Gábriel Mária, Lehőcz Margit és Feuerbach Szabolcs a szülinapi köszöntőn

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában