gyermeknapi kívánság

2020.06.13. 13:00

A Tolnai Népújság megvalósítja a gyermeki álmokat

Három kislány nyert a Tolnai Népújság és a Teol.hu hírportál „Gyermeknapi kívánság” pályázatán. A nyereményutalványokat Finta Viktor főszerkesztő és Lóczi Szidónia megyei üzletszervezési vezető adta át pénteken a szerkesztőségben.

Foray Nándor

Fotó: Makovics Kornél

Pál Dorka és anyukája, Pál Zoltánné 2020 nyarán utazáson vehetnek részt a Balatonon a T Flotta Kft. Talizmán nevű kalózhajóján. Dorka hétéves, Hőgyészen kezdi az általános iskolát. Minden vágya az volt, hogy egyszer láthassa a Balatont; sokszor emlegette. Eddig sajnos nem állt módjukban eljutni oda betegsége miatt: 2017-ben leukémiás lett. Még most is csak nagyon óvatosan merészkednek bármerre is, ugyanakkor folyamatosan próbálnak neki bepótolni mindent. Nem számítottak a nyereményre, váratlanul érte őket, de nagyon örülnek neki.

Szerémi Orsolya és Szerémi Anna egy előre egyeztetett időpontban, 2020 augusztusában a szekszárdi Prím Cukrászda jóvoltából együtt sütizhetnek kedvenceikkel, az Atomerőmű KSC Szekszárd kosárlabdázóival, Miklós Melindával és Gereben Líviával. Anna és Orsi maguk is a KSC utánpótlás csapataiban kosaraznak, minden napjukat a kosárlabda tölti ki, árulta el édesanyjuk, Antal Orsolya. A család előfizetője a Tolnai Népújságnak, és a nagypapa hívta fel a figyelmet erre a pályázati lehetőségre. Az első pillanattól biztos volt, hogy a gyerekeknek kosárlabdával kapcsolatos kérésük lesz.

Finta Viktor és a Lóczi Szidónia az ifjú nyertesekkel. Fotó: Makovics Kornél

Anna konkrétan azt kívánta, hogy Gereben Líviával találkozhasson. Rajong érte, ezért is indult a KSC tavalyi évi „A szeretet gyógyít” című rajzpályázatán, ahol a zsűri egyik különdíját is elnyerte Líviért imádkozó kis angyalkarajzával. Az volt a vágya, hogy Lívi meggyógyuljon és újra játsszon. Orsinak pedig Miklós Melinda a nagy példaképe, rá szeretne hasonlítani. Ezért mindent meg is tesz. Szorgalmasan, alázatosan teszi a dolgát edzéseken és meccseken. Jelenleg az interneten zajló, ifjú kosárlabdázóknak meghirdetett „Hazai pályán!” című versenyen a KSC színeiben versenyez, ahol elért pontjai alapján korosztályában az országos top 20-ban is benne van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában