elismerés

2020.11.21. 11:37

Az Év Csaladbarát Vállalata: Tolna megyei győztest hirdettek

November 20-án este adták át a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom által alapított „Az Év Családbarát Vállalata” pályázat idei díjait. Az online díjátadó fővédnöke Novák Katalin, családokért felelős tárca nélküli miniszter volt.

TEOL

Forrás: a cég Facebook-oldala

Az Év Családbarát Vállalata Díj mindhárom nyertese magyar cég lett 2020-ban. Nagyvállalati kategóriában a MVM Magyar Villamos Művek Zrt., a középvállalatok között a Tigra Kft., míg a kisvállalatok versenyében a Barta Autó 2000 Kft. kapta meg a fődíjat.

A Szekszárdon és Pakson is jelen lévő Barta cégcsoport így ünnepelte az elismerő címet Facebook-oldalán:

A Barta Autó 2000 Kft. mottója: „Egy jó munkahelyen vidáman telik a nap.” Különös hangsúlyt fektetnek a családi élet és alkotómunka összeegyeztetésére, kisvállalatok között példás vezetői stratégia részeként. Támogatják a kollégák lombikprogramon való részvételét munkaidő-kedvezménnyel; az atipikus munkaszervezési formák között a ritkábban alkalmazott munkakörmegosztás is jelen van a szervezetben. CSR programjuk gazdag, szerepel benne kórház támogatása is. Külön figyelnek a női karrier és a férfiak családi szerepének támogatására (pl. apukák elengedése védőnőhöz). Támogatják kollégáikat idős családtagok ápolása esetén. Kedves kezdeményezésük a születésnapos munkaidő-kedvezmény – indokolta a döntést sajtóanyagában a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom.

A péntek esti online rendezvényről bővebben IDE kattintva olvashatnak.

Borítóképen: Barta József tulajdonos

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában