elismerés

2020.11.21. 11:37

Az Év Csaladbarát Vállalata: Tolna megyei győztest hirdettek

November 20-án este adták át a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom által alapított „Az Év Családbarát Vállalata” pályázat idei díjait. Az online díjátadó fővédnöke Novák Katalin, családokért felelős tárca nélküli miniszter volt.

TEOL

Az Év Családbarát Vállalata Díj mindhárom nyertese magyar cég lett 2020-ban. Nagyvállalati kategóriában a MVM Magyar Villamos Művek Zrt., a középvállalatok között a Tigra Kft., míg a kisvállalatok versenyében a Barta Autó 2000 Kft. kapta meg a fődíjat.

A Szekszárdon és Pakson is jelen lévő Barta cégcsoport így ünnepelte az elismerő címet Facebook-oldalán:

A Barta Autó 2000 Kft. mottója: „Egy jó munkahelyen vidáman telik a nap.” Különös hangsúlyt fektetnek a családi élet és alkotómunka összeegyeztetésére, kisvállalatok között példás vezetői stratégia részeként. Támogatják a kollégák lombikprogramon való részvételét munkaidő-kedvezménnyel; az atipikus munkaszervezési formák között a ritkábban alkalmazott munkakörmegosztás is jelen van a szervezetben. CSR programjuk gazdag, szerepel benne kórház támogatása is. Külön figyelnek a női karrier és a férfiak családi szerepének támogatására (pl. apukák elengedése védőnőhöz). Támogatják kollégáikat idős családtagok ápolása esetén. Kedves kezdeményezésük a születésnapos munkaidő-kedvezmény – indokolta a döntést sajtóanyagában a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom.

A péntek esti online rendezvényről bővebben IDE kattintva olvashatnak.

Borítóképen: Barta József tulajdonos

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában