Jótékonyság

2021.01.24. 18:15

Online sportnapon gyűjtöttek a bonyhádi kórháznak

Tolnai Népújság

Forrás: Facebook.com/profitnesz

A világhálón rendezett jótékonysági sportnapot decemberben a bonyhádi Profitnesz csapata. Az online rendezvény teljes bevételét a völgységi város kórházának ajánlották fel. Az oktatók a Profitnesz közösségi oldalán közvetítették 40 perces óráikat, a mozgásra vágyók pedig a a járványhelyzet miatt zárva tartó edzőterem helyett a nappalijukban csatlakozhattak a tréningekhez, majd egy tetszőleges összeggel támogathatták a nagylelkű kezdeményezést.

A címzett, a Bonyhádi Kórház és Rendelőintézet közleményben köszönte meg a Profitnesz edzőterem támogatását. „Nemcsak az intézményünk alapítványának utalt 113.500 forinttal leptek meg bennünket, hanem tárgyi adományként kesztyűket, maszkokat hoztak kórházunknak. Minden eszköz és pénzadomány a Covid–19 elleni védekezést segíti. Köszönjük a résztvevőknek, akik az online sportnapon a jegyek megvásárlásával hozzájárultak e szép összeg összegyűjtéséhez” – írták.

Borítóképünk: az eszközök átadására a közelmúltban került sor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában