Húsvéti hangulat

2021.03.23. 15:30

Érdemes szelfit készíteni az Atom téri óriástojásoknál

TN

20210318 Gyula Húsvéti készülődés, tojás dekoráció az Atom téren. Fotó: Molnár Gyula MGY Tolnai Népújság

Fotó: Molnár Gyula

Különleges köztéri installációkkal, húsvéti hangulatot árasztó óriástojásokkal és tojásfákkal lepte meg idén a paksi önkormányzat az Atom térre látogatókat. A tavaszi hangulatot árasztó tojásokkal érdemes szelfit készíteni, mellyel egy nyereményjátékra hívja a vállalkozó kedvű szelfizőket a Turisztikai, Városmarketing és Kommunikációs Csoport. Várják az óriástojásokkal készített képeket a [email protected] címre 2021. március 31-én délután négy óráig.

Egy személytől csak egy kép vehet részt a játékban. A játék a járványügyi szabályok alól nem mentesít, így 6 éves kor felett a közterületi képeken szájat és orrot eltakaró maszkban kell szerepelni. Ennek elmulasztása esetén a kép nem vehet részt a játékban.

Fotó: Molnár Gyula

A beérkezett képeket Paks város közösségi oldalán egy külön albumba húsvét előtt közzéteszik és szavazásra bocsátják. Érvényes szavazatnak az album bármely fotójára leadott like számít. Húsvét után a szavazás zárásakor az első három legtöbb lájkot kapott fotó beküldője értékes ajándéktárgyakat nyer.

Borítókép: Készülhet is a győztes fotó az óriástojásoknál

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában