Tündérszépek 2021

2021.03.31. 16:20

Szívecskékkel segítheti kedvenceit és még nyerhet is

A Mediaworks Hungary Zrt. népszerű szépségversenye, a Tündérszépek 2021-es kiírása már a regionális előválogatónál tart.

TEOL

Fotó: Mártonfai Dénes

Március 26. óta szavazhatnak Baranya, Somogy és Tolna legjobbjaira: megyénként négy-négy hölgy (a zsűri által kiválasztott három tündér mellett a legtöbb közönségszavazatot kapott versenyző) szépsége méretik meg.

Az április 6-ig tartó fordulóból a szakmai zsűri három hölgyet juttat tovább az országos döntőbe, a közönség szavazatai alapján pedig a legmagasabb értékelést kapott versenyző a központi közönségszavazásban folytathatja. Az április 8. és 14. között zajló szavazáson a hét régió közönségdíjasai méretnek meg a május 18-án megrendezésre kerülő országos finálé utolsó szabad helyéért.

A régiós fordulóban Tolna megyét képviselő négy hölgy – a megye Tündérszépe, Katona Henrietta, két „udvarhölgye”, Fláding-Nyilasi Kitti és Bors Flóra Anna, valamint a közönségdíjas Csontos Petra – továbbra is számít az önök szavazataira.

A www.teol.hu/tunderszepek oldalon egy gyors regisztrációt követően leadott értékeléssel olvasóink nem csak a kedvenceik továbbjutását segíthetik, de nyerhetnek is. A regionális fordulóban szereplő versenyzőkre szavazók között április 7-én smoothie mixerek találnak majd gazdára.

Legyenek hát bőkezűek a szívecskék osztogatásában – most duplán megéri!

Borítóképünk: négy Tolna megyei hölgy várja a szívecskéket

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában