családbarát vállalat

2021.04.16. 18:00

Nyereményekkel és tesztautókkal várt mindenkit a Suzuki Barta

Kalmár Klaudia

2021.04.16 Szekszárd. A szekszárdi Suzuki Barta autókereskedés családi napot tartott Szekszárdon a Garay téren. Az oda látogatók ajándék tárgyakat kaptak és megnézhették az új modelleket. Fotó: Makovics Kornél

Fotó: Makovics Kornél

Ismerd meg közelebbről az év családbarát vállalatát elnevezésű eseményen várta a Suzuki Barta az érdeklődőket április 16-án a szekszárdi Garay téren. A cég 2020-ban nyerte el az Év Családbarát Vállalata címet, és ennek kapcsán települtek ki azzal a céllal, hogy az érdeklődőkkel megismertessék, mit is jelent tulajdonképpen családbarát vállalatnak lenni.

Kérdőívek formájában ismerték meg az odalátogatók ötleteit, hogy mivel lehetne a céget még jobbá tenni, s mi a véleményük erről. A tesztet sokan kitöltöttek, amit hasznosítanak a további működésükben. Aki hozzájárult és megadta az e-mail címét, szervizkupont is kaphatott. A rendezvényen puzzle versennyel, színezőkkel, finomságokkal és egy rajzpályázattal is készültek a gyerekeknek, így plüsst, mesekönyvet és egyéb értékes dolgokat vihetnek haza. Aki a helyszínen szelfit készített és feltöltötte az egyik közösségi oldalára sztoriként, közülük egy szerencsés ajándékcsomagot is nyerhetett. Az érdeklődők számára tesztautókkal is készültek, ezeket egész nap bárki kipróbálhatta.

Borítóképen: Kérdőívek, nyeremények, tesztautók a Garay téren

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában