labdarúgó Eb

2021.06.09. 16:40

Egyszerre több százan szurkolhatnak az Atom téren

Tolnai Népújság

Fotó: Molnár Gyula

Közösen szurkolhatnak az érdeklődők Magyarországnak a labdarúgó Európa-bajnokság ideje alatt Pakson, az Atom téren. A tervek szerint a területen egy ötszáz fő befogadására alkalmas sátorban, nagy kivetítőn tekinthetők meg a mérkőzések június 11. és július 11. között, és nemcsak a magyar, hanem minden összecsapás – olvasható a TelePaks oldalán. A belépéshez nem szükséges védettségi igazolvány.

– Az elmúlt időszakban megújult az Atom tér, ahol minden lehetőség adott, arra, hogy együtt szurkoljunk Magyarországnak az Eb-n. Hahn János a válogatott tagja, aki így a Paksi FC-t és paksiakat is képviseli majd a meccseken – mondta Szabó Péter polgármester. A szervezési feladatokat a Csengey Dénes Kulturális Központ munkatársai végzik. A látogatókat sörpadokkal, büfével és a tervek szerint különböző kísérő programokkal várják. Asztalfoglalásra nincs lehetőség, a belépés érkezési sorrendben történik, díjmentesen.

Szabó Péter, Paks polgármestere (jobbra) és Márkus Zalán, a Csengey Dénes Kulturális Központ igazgatója Fotó: M. Gy.

– A sátor középpontjában egy tizenöt méteres LED-fal lesz, a teljesen zárt helyen körülbelül háromszázötven főt tudunk majd leültetni, az alkalmakat moderátor vezeti – tette hozzá Márkus Zalán, a kulturális központ ügyvezető igazgatója, aki a magyar meccseken Hahn János személye miatt is telt házra számít. A rendezvénnyel kapcsolatban minden információ elérhető lesz a központ honlapján és közösségi oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában