Street Car Fesztivál

2021.07.25. 18:30

Dübörögtek, füstöltek a két- és négykerekűek

Sz. Á.

Fotó: Mártonfai Dénes

Benépesült a Fadd-Dombori strand területe szombaton, ám a fokozott érdeklődés nem kizárólag a nagy melegnek és az ebből következő fürdési szándéknak volt köszönhető. Ez alkalommal az itt rendezett, VII. Street Car autó és motor találkozó is mágnesként vonzotta az érdeklődőket.

Nemcsak a környező településekről, illetve a megyéből, hanem az ország különböző helyszíneiről is érkeztek látogatók erre a különleges eseményre. Nem csalódtak, hiszen Heimann Csaba főszervező lapunknak adott összegzésében úgy ítélte meg: az összes eddigi közül ez a találkozó pályázhat a leglátványosabb, leggazdagabb tartalmat kínáló, legjobb címre.

Tény, hogy a több száz főnyi közönség gyakorlatilag reggeltől estig tekinthetett meg különböző bemutatókat, versenyeket és zenés műsorokat, kezdve az autóhúzó erőpróbától a driftelésen (sodródáson) át a streetfighter show-ig. Felbőgtek az autók, dübörögtek a motorok – mert kétkerekűeket is megcsodálhattak a résztvevők – , és a nap voltaképpen a vasárnap hajnalig tartó buli végeztével zárult.

Borítóképünk: A modern autócsodák mellett a szocialista járműgyártás néhány jól karbantartott példányát is láthatták az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában