Ingatlan

2021.08.21. 16:00

Tartós pihenés Dombóváron, tennivaló nélkül!

Ha hétvégi házat keres, de nincs kedve kipofozni egy ingatlant, a most következő, Dombóvár Gunarasfürdőn található, gusztusos helyszín önre vár! Nézzen be velünk a 126 négyzetméternyi kényelmes élettérbe!

TEOL

Forrás: ingatlanbazar.hu

A nyaraló elhelyezkedése kiváló, az ingatlan Gunaras egyik legkeresettebb utcájába található. A tégla építésű ház állapota kitűnő a 2017-ben megtörtént teljes körű felújításnak köszönhetően.

A négyszobás, 126 négyzetméteres épület rendkívül tágas és világos terekkel rendelkezik. A nappaliból lehet kimenni a tágas teraszra, amely az udvar hátsó részére néz. Az emeleten lévő két szobából külön-külön ajtó nyílik az erkélyre. Az udvar első része térkővel burkolt, a hátsó terület parkosított.

Az ingatlan kiválóan alkalmas mindazok számára, akik nem szeretnének felújítani, építeni, de a nagy tereknek köszönhetően családok számára akár állandó lakhatásra is megfelel.

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában