nagy fogás

2021.08.02. 08:55

Tizenhárom éves horgász döntötte meg a mucsi tó rekordját

Megdöntötte az eddig fennálló tórekordot Mucsiban a szekszárdi Horváth Ferenc Regő. A tizenhárom éves horgász egy 13,80 kilogrammos tükörpontyot emelt ki a kedvelt horgásztóból.

Rónai Gábor

Fotó: Beküldött kép

Mint lapunknak elmondta, mintegy tíz órán keresztül horgásztak a Mucsiban található Maczik-tavon jóbarátjával, ifjabb Renczes Lászlóval, s ezalatt az idő alatt harminc pontyot és három afrikai harcsát sikerült kifogniuk.

Horváth Ferenc Regő nagy horgász, már ötévesen bedobta a csalit a házuk kertjében kialakított tóba, s ez a szerelem azóta sem múlt el. Regő lapunknak elmondta, hogy ez eddigi horgász-pályafutása legnagyobb fogása, de nem elégszik meg ennyivel, szeretne egyszer kifogni egy húsz kiló feletti pontyot és egy tizenöt kiló feletti amúrt is. A nyári szünetből hátralévő egy hónapot igyekszik alaposan kihasználni arra, hogy szenvedélyének hódolhasson, most éppen Öreglakra készülnek négyesben, a két gyerek és a két édesapa, ahol három napon át várnak majd a nagy fogásokra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában