interjú

2021.11.23. 17:30

Hanna hálás a támogatásért, mindenkinek puszit küld

Száraz Hanna, az X-Faktor szekszárdi reménysége interjút adott lapunknak. A cikk elkészítésében köszönettel nyugtázott segítséget nyújtott Gedeon Beatrix, az RTL Magyarország kommunikációs koordinátora.

Szeri Árpád

X Faktor élő első adás 2021 november 21-én

Fotó: RTL Klub

Miképp éled meg az X-Faktor egyre nagyobb tétet jelentő mindennapjait és általában a versenyt? – tettük fel az első kérdést a The Harmonies trió tagjának.

– Nagy a nyomás rajtunk, mert nemcsak szeretnénk jól teljesíteni, de átadni is az embereknek a dalt, ami nem könnyű dolog – mondta el lapunknak Száraz Hanna. – A mindennapjaink be vannak osztva, amit egyébként nagyon élvezek, mert szeretem, ha van rendszer az életemben. Nagyon érdekes dolog, hogy ugyan itt mindenki jóban van mindenkivel, de néha igenis szembesülünk azzal, hogy ez egy verseny és nagy a tét és mindenki megtesz mindent a legjobb performance érdekében.

Miképpen zajlik – röviden összegezve – egy napod, abból mennyit tölt ki a próba, az éneklés?

– A napomat reggelivel kezdem, mert éhesen nem lehet énekelni. Énektanárunk a lelkünkre kötötte, hogy amint kinyitjuk a szemünket, kezdjünk el dúdolgatni. Ezután van egy másfél órás énekóránk. A próbánk mindig beénekléssel kezdődik és utána az adott dal gyakorlása a legfontosabb. Részekre szedjük, minden másodpercnek tökéletesnek kell lennie. Énekóra után hazatérünk, majd azután este ismét visszamegyünk még egy énekórára. Ilyen egy hétfőnk és akkor kedden van ének óra meg táncóra, ugyanis azt is figyelembe kell venni, hogy a hangunknak pihenésre is szüksége van.

Van-e tudomásod arról, hogy Szekszárdon – és Tolna megyében – milyen sokan kísérik figyelemmel fellépéseidet és szorítanak neked?

– Pontos számokat nem tudok, viszont édes anyukám minden telefonhíváskor emlegeti, hogy a szekszárdi ismerősök bombázzák őt üzeneteikkel. Rengeteg üzenet eljut hozzám, és mindig eszméletlen boldogsággal tölt el, mikor látom, hogy valaki megoszt egy cikket rólam. Kicsit még felfoghatatlan az a szeretet, amit az emberektől kapunk nap mint nap, de mindig felvidít és el nem tudom mondani, mennyire esik jól a kis szívemnek.

Üzensz-e valamit Szekszárdra?

– Természetesen! Kedves szekszárdi barátaim, családom, volt tanáraim, kávéházasok, közeli és távoli ismerőseim, mérhetetlenül hálás és büszke vagyok. Büszke vagyok, mert nagyon különlegesnek érzem magam miattatok. Kevés olyan versenyzőt ismerek, akinek hasonló támogató városa lenne, mint nekem. Óriási erőt adtok, amitől tele van a szívem boldogsággal. Nézzetek most szombaton is, hiszen csodás dallal készülünk a csapatommal! Puszi: Hanna.

Borítókép: A The Harmonies, középen Száraz Hanna

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában