The Harmonies

2021.12.16. 07:00

Hannának még mindig az éneklés a nagy álma

Egy ország ismerte és kedvelte meg Száraz Hannát. A népszerű műsortól ugyan elköszönt, de a zene jelen lesz az életében. A szekszárdi lánnyal készült újabb interjú elkészítéséhez ismételten Gedeon Beatrix, az RTL Magyarország kommunikációs koordinátora nyújtott segítséget.

Szeri Árpád

Száraz Hanna (középen) és a The Harmonies csapata (Fotó: RTL)

Fotó: RTL sajtóklub

A harmadik élő adás után véget ért az X-Faktor a The Harmonies együttes számára. Ez azt jelenti, hogy a trió szekszárdi tagja, Száraz Hanna is elköszönt a tehetségkutató műsortól. A vele készített interjúban elmondta, hogy olyan időszak van mögötte, melyben napról napra fejlődött és számos hasznos tapasztalatot szerzett. 

– A kieséssel szembesülni természetesen nem volt egyszerű, és még fel kell dolgoznunk mindannyiunknak ezt a kedvezőtlen fordulatot – folytatta Hanna. – De ettől eltekintve, ha visszanézek a csapatra és önmagamra, csak szép dolgokat látok. 

– Akárhogyan is történt, egy ország megismert és megkedvelt benneteket. Milyen visszajelzéseket kaptatok a műsor után? 

– Csodálatos érzés, hogy nap mint nap mindig van valaki, aki ír és gratulál nekünk. Elsöprő többségében pozitív visszajelzési hullám érkezik hozzánk, és ez jóleső mosolyt vált ki belőlünk.

– Szekszárdon bizonyára kiváltképp érzed a helybeliek nagy szeretetét, mondanál erre egy-két emlékezetes példát?

– A szekszárdi embereknek nagyon hálás vagyok, rengeteg támogatást kaptam kis városomtól. Amíg távol voltam, telefonon kapcsolatot tartó anyukám minden nap sorolta, hogy éppen ki gratulált. Nemrég viszont láttam magam az újságban, és ez szinte a mai napig hihetetlen számomra. Kiváltságos helyzetben érzem magam az összes versenyzőhöz képest, mert keveseknek adatott meg ilyen támogató otthon. Nemrég ellátogattam egy paksi kosárlabdameccsre, és jóllehet maszkot viseltem, mégis számos ember felismert és azonnal gratulált. Leírhatatlanul kellemes érzés volt.

A The Harmonies csapata az X-Faktor harmadik élő adásában. (Fotó: RTL)

– Mi lesz a csapattal, együtt maradtok, láthatjuk a triót valahol fellépni? Illetve mi lesz a saját, személyes karriereddel, maradnál a zenei pályán, avagy más is felmerült lehetőségként? 

– Most mindenki azon van, hogy kipihenje magát. Jóllehet ez a televíziós bemutatkozás volt életünk egyik legszebb időszaka, ezzel együtt a legfárasztóbbnak bizonyult. Az új év elejére tervezzük, hogy elkezdünk dolgozni közös dalokon vagy esetleg fellépéseken, ugyanis mindhárman szeretnénk folytatni az éneklést.

– Remélem, hogy egyszer majd az egyéni karrieremet is elkezdhetem. Nagyon nagy álmom lenne eltartani magam abból, amit a legjobban szeretek, azaz az éneklésből. Ez egyelőre távoli cél, amit semmiképpen sem kívánok feladni. Hamarosan elkezdem a fővárosban az egyetemet, mellette dolgozni szeretnék és ezzel együtt szépen, lassan nekiállnék építgetni a zenei karriert a lányokkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában