Celebfigyelő

2022.01.02. 08:39

Így köszöntötték az új évet a Tolna megyei hírességek a közösségi médiában

Ismert arcok, ismert helyről. Innen, Tolnából! Folytatódik sorozatunk, melyben a megyénkbeli, vagy innen elszármazott sportolók, celebek, hírességek mindennapjaiba pillantunk bele.

TEOL

Fotó: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Celebfigyelőnk újévi különkiadásában a megyei kötődésű sztárok, sportolók, politikusok szilveszteri posztjaiból szemezgetünk.

Köllő Babett bonyhádi színésznő szexi képekkel lepte meg követőit, valamint egy idézetet is fűzött a fotókhoz a jövőt illetően: "Csak egészség legyen, szeretet, meleg és étel!". 

Potápi Árpád János országgyűlési képviselő, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára elegáns fotóval és pezsgővel kívánt boldog új évet.

Budavári Fülöp műsorvezető, modell és influenszer usánkában állt kamera elé, újévköszöntő posztjában pedig arról ír, mi mindent szeretne másképp csinálni az idén.

Stekly Zsuzsa bonyhádi keramikus és tűzzománcművész jó szokásához híven egy újabb művével, méghozzá az óév utolsó elkészült darabjával kívánt minden jót a 2022-es esztendőre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában