Interjú

2022.01.02. 07:00

Köllő Babett műsort vezetne 2022-ben

Új könyv, rengeteg feladat, sikeres produkciók – mozgalmasan telt az év a Bonyhádról indult színésznő, Köllő Babett számára. Legnagyobb vágya, hogy 2022-ben műsort vezessen. Erről is mesélt a vele készült interjúban, amelynél – régi ismeretségünkre való tekintettel – maradtunk a tegeződésnél.

Vizin Balázs

Köllő Babett: „Úgy érzem, hogy sikeres évet zártam” (Fotó: Facebook/Köllő Babett hivatalos oldala)

– Az amúgy is meglehetősen tartalmas évben mertél 19-re lapot húzni: megjelent első könyved. Hogy jött az elhatározás? 
– A kiadó keresett meg, hogy szeretnének velem dolgozni – válaszolta Köllő Babett. Az egyeztetések során megtetszett az ötlet és az a koncepció, hogy fiataloknak nyújtanak segítséget motivációs könyvek formájában. Így született meg a Mersz 19-re lapot húzni? című könyv, ami életem első kötete.

– Úgy fogalmaztál a közösségi oldaladon a nemrégiben megjelent kötetet bevezetve, hogy „a saját példámból kiindulva szeretném benne megmutatni nektek azt, hogy ha igazán szeretnétek valamit és küzdötök érte, akkor nincs lehetetlen!” Számodra mi volt az a cél, amelyet nagy küzdelem árán, de sikerült megvalósítanod? 
– A karrierem az, amiért minden nap megdolgozom. Külső segítség nélkül, rengeteg munkával valósítottam meg mindazt, amit elértem. Még csak az utat járom, nem értem célba. A legnagyobb vágyam, hogy műsorvezető legyek, ennek érdekében tanulok, képzem magam. 

– A 2021-es év meghatározó televíziós produkciói között volt a Sztárban Sztár leszek, amelynek zsűritagjaként bizonyára rengeteg impulzus ért. Amikor kezdted a színészi, előadói pályát, ha lett volna ilyen jellegű műsor, jelentkeztél volna? 
– Ez nehéz kérdés, mert nem szoktam a múlt történésein gondolkodni. Továbbá szkeptikus vagyok a „mi lett volna, ha” kezdetű mondatokkal is. 

– Mégis milyen gondolatok mentén mondtál igent a felkérésre, hogy Tóth Gabi, Pápai Joci és Majka mellett te is a zsűri tagja legyél? 
– Szuper felkérés volt, és ezzel együtt nagyon megtisztelő is számomra. Remek csapat jött össze, nem is volt bennem kétely, hogy elvállaljam-e a felkérést. Szerintem, amikor az embert ilyen élethelyzet éri, az egyetlen dolog, amit tehet a telefon végén: elkezd sikítozni örömében. 

– Számos újság, magazin címlapján, a már említett televíziós műsorban, színházi darabokban, a közösségi médiában és még megannyi helyen láthattunk téged idén – néha Bonyhádon is. Hogyan tekintesz vissza erre az évre? 
– Úgy érzem, hogy nagyon sikeres évet zártam. Ha a jövő évem is ugyanilyen tempóban halad majd, és ilyen feladatok színesítik, akkor csodálatos kaland lesz. Ám legalább ilyen mértékű kihívás is, hiszen annak sem voltam híján 2021-ben. Nagyon büszke vagyok az elvégzett feladatokra. Különös tekintettel arra, hogy végre egy olyan útra léptem, amin mindig is járni szerettem volna, s ahol nincsenek bennem kérdőjelek.

Az a legnagyobb vágya, hogy 2022-ben műsort vezessen (Fotó: Facebook/Köllő Babett hivatalos oldala)

– Aki ismer téged, pontosan tudja rólad, hogy mindig valami innovatív dolgon töröd a fejed. Mivel lepsz meg minket 2022-ben? 
– Lehet, hogy kifelé úgy jön le, hogy mindig valami új dolgon töröm a fejem. Ezzel szemben – vagy mindezt erősítve – úgy gondolom, hogy azon az úton, amin járok mindig egyenes következmény az újabb és újabb lépcsőfok. Az a legnagyobb vágyam, hogy 2022-ben folytassam ezt az utat és műsort vezessek. 

– Mindezt előkészítve és a rendkívül pörgős évet némileg kipihenve a családdal töltötted a karácsonyt. Az ikertest­véred, Roland egyszer azt mondta, hogy remek kacsát tudsz sütni. Most is került az asztalra, vagy ennek bemutatásával vársz, ameddig Bonyhádra ér Tolna megye ízutazása, a Gasztromegye-sorozat? 
– Nagyon szereti a főztömet a családom! Ezúttal nem került kacsasült az ünnepi asztalra, ellenben halászlé, rántott hús, tyúkhúsleves és sólet igen. Sokan voltunk, nálunk a szűk család is 30 embert jelent. A felsorolt ételek mellett a mézeskalácsnak, a zserbónak és a Lajcsi-szeletnek is legalább akkora sikere volt. Mindenki jóllakott az ünnepek alatt is. De ami ennél sokkal fontosabb, hogy együtt tölthettük a karácsonyt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában