Itt a nagy lehetőség, nevezz mielőbb!

2022.01.15. 20:00

Lazaság és sok nevetés: korábbi Tündérszépünk szerint remek csapat dolgozik együtt a lányokkal

2022-ben immár negyedik alkalommal indította útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre a Tolna megyében született vagy itt tanuló 18–29 év közötti hölgyek jelentkezhetnek.

Brunner Mónika

Bors Flóra Annát Mártonfai Dénes fotózta

Bors Flóra Anna a Tündérszépek 2021 verseny Tolna megyei nyertesének, Katona Henriettának az udvarhölgye. A versenyre jelentkezésekor elmondta, hogy adminisztrátorként dolgozik családi vállalkozásukban. Imád kirándulni, sportolni és új dolgokat felfedezni. Hobbija a cukrászkodás: paleo, glutén- és cukormentes süteményeket süt. Fontos számára az egészség megőrzése, ezért így próbálja élni a mindennapjait. A versenyre elsősorban az önértékelése fejlesztése miatt jelentkezett. Bors Flóra Anna is arra biztatja a lányokat, hölgyeket, hogy bátran jelentkezzenek a Tündérszépek 2022-re. 

– A Tündérszépek verseny hatalmas töltést tud adni az új emberek megismerésében, ismeretlen dolgok kipróbálásában. Számomra a kapcsolatok kialakítása volt mindig fontos, és hogy jól érezzem magam. Ez a verseny nyitottabbá tesz, és segít, hogy még inkább értékelni tudjuk magunkat. Remek csapat dolgozik a lányokkal együtt, így a lazaság, nevetés, viccelődés jellemzi a hangulatot a fotózásokon. Inkább azokat biztatnám, akik még nem próbálták ki magukat ilyen területen, és most gondolkoznak rajta. Kiváló lehetőség új ismeretek megszerzésére – mondta. 


A 2022-es versenyen 2021 Tündérszépe, Szabó Orsi tanácsaival segíti majd a versenyzőket. Háziasszony-mentorunk ezúttal Kárpáti Rebeka, a 2013-as Miss Uni­verse Hungary lesz, két mentortársa pedig a Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő Szarvas Andrea, valamint a szintén 2018-as BLife szépségkirálynő, Miss Queen első udvarhölgy, divatmodell Eszenyi Eszter lesz. 
 

Tehát ha eddig csak álmodoztál arról, hogy megmutasd szépséged a világnak, továbbá szeretnéd Tolna megyét képviselni a fináléban, ha szeretnél betörni a média világába vagy a szépségiparba, akkor ne habozz, itt a nagy lehetőség: nevezz mielőbb, hiszen az előzsűrizés folyamatosan tart.
 

Még egyszer tehát: a jelentkezéshez erre tessék!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában